Cordinate G147 5-10-5+ME
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
NPK'lı Sıvı Organomineral Gübre
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Organik madde: % 17
Toplam Azot: % 5
Organik Azot(N): % 3
Nitrat Azotu (NO3-N): % 2
Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5): % 10
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5): % 10
Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O): % 5
Suda Çözünür Bor (B): % 0,1
Suda Çözünür Mangan (Mn): % 0,5
Suda Çözünür Çinko (Zn): % 2
Maksimum Klor: % 2,50
Serbest Aminoasitler: % 8
pH Aralığı: 2 – 4
|
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
|
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan. Salatalık. Kavun. Karpuz. Kabak, vs.) |
300-400 ml/100 L su petal yaprak dönemi öncesi |
2 - 3 L/da petal yaprak dönemi öncesi |
|
Sera Sebzelerinde (Domates. Biber. Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
300-400 ml/100 L su petal yaprak dönemi öncesi |
2-3 L/da petal yaprak dönemi öncesi |
|
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
300-400 ml/100 L su petal yaprak dönemi öncesi |
2 - 3 L/da petal yaprak dönemi öncesi |
|
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
300-400 ml/100 L su petal yaprak dönemi öncesi |
2-3 L/da petal yaprak dönemi öncesi |
|
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
300-400 ml/100 L su petal yaprak dönemi öncesi |
2 - 3 L/da petal yaprak dönemi öncesi |
|
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) |
300-400 ml/100 L su petal yaprak dönemi öncesi |
2-3 L/da petal yaprak dönemi öncesi |
|
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay, vs.) |
200-300 ml/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 1-2 uygulama |
1 -2 L/da Petal yaprak dönemi öncesi 6-8 yapraklı dönem öncesi |
|
Tahıllarda (Buğday. Arpa. Yulaf. Çeltik) |
200-350 ml/da kardeşlenme dönemi |
1 - 2 L/da su petal yaprak dönemi öncesi |
|
Yem Bitkileri |
300-400 ml/100 L su petal yaprak dönemi öncesi |
1 - 2 L/da su petal yaprak dönemi öncesi |
|
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Yonca Vb.) |
200-350 ml/100 L 4-6 yaprak döneminden itibaren 1-2 uygulama |
1 - 2 L/da su petal yaprak dönemi öncesi |
|
Kesme Çiçekçilik |
100-200 ml/100 L su ile petal yaprak dönemi öncesi ve eksik görülürse petal yaprak oluşum |
0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Benzer Ürünler