Magnetic 0-35-5 +ME
Ürünlere Geri Dön|
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
|
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
300-400 mİ/ da 2-4 Yapraklı dönemden Çiçek Başlangıcına kadar 14 Gün ara İle 2-3 uygulama |
2-3 L/da 2-4 Yapraklı dönemden Çiçek Başlangıcına kadar 14 Gün ara İle Uygulama |
|
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) |
300-400 mİ/ 100 İt su 2-4 Yapraklı dönemden Çiçek Başlangıcına kadar 14 Gün ara 2-3 Uygulama |
2-3 L/da 2-4 Yapraklı dönemden Çiçek Başlangıcına kadar 14 Gün ara İle Uygulama |
|
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
300-400 ml/100 L su, petal yaprak dönemi (Çiçek Başlangıcı) ve sonrasında 2-3 uygulama |
2-3 L/da Tomurcuklana ( Çiçeklenme Başlangıcı) ile birlikte 2- 3 uygulama |
|
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
300-400 ml/100 L su, petal yaprak dönemi (Çiçek Başlangıcı) ve sonrasında 2-3 uygulama |
2-3 L/da Tomurcuklana ( Çiçeklenme Başlangıcı) ile birlikte 2- 3 uygulama |
|
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları |
300-400 ml/100 L su petal yaprak dönemi (Çiçek Başlangıcı) ve sonrasında 2-3 uygulama |
2-3 L/da petal yaprak dönemi öncesi |
|
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.) |
300-400 ml/100 L su, Tomurcuklanma ile birlikte Çiçeklenme Başlangıca kadar uygulama |
2-3 L/da Tomurcuklanma ile birlikte Çiçeklenme Başlangıca kadar uygulama |
|
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) |
200-300 ml/da 4-6 yaprak döneminden itibaren, Çiçeklenme Dönemine kadar 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
1-2 L/da 4-6 yaprak döneminden itibaren, Çiçeklenme Dönemine kadar 14 gün ara ile uygulama |
|
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
200-300 ml/da kardeşlenme dönemi ile beraber çiçeklene dönemine kadarl4 gün ara ile uygulama |
1 - 2 l/da kardeşlenme dönemi ile beraber çiçeklene dönemine kadar 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
|
Yem Bitkileri |
200-300 mİ/ da 4-6 yaprak dönemi ile beraber 10 gün ara ile 2 uygulama |
1 - 2 l/da 4-6 yaprak dönemi ile beraber 10 gün ara ile 2 uygulama |
|
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Yonca Vb.) |
200-300 mİ/ da 4-6 yaprak döneminden, Çiçeklene dönemine kadar 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
1 - 2 L/da 4-6 yaprak döneminden, Çiçeklenme dönemine kadar 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
|
Kesme Çiçekçilik |
100-200 ml/100 L su ile petal yaprak dönemi öncesi ve eksik görülürse petal yaprak oluşum dönemi sonrası |
0,5-1 L/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Benzer Ürünler