Actuar 3-15-0+ME
Ürünlere Geri Dön|
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
|
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 250-300 cc/Da |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
|
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 250-300 cc / Da |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
|
Çilek |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 250-300 cc / Da |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
|
Y. Çekirdekli Meyveler |
Gelişme dönemi boyunca 100 Litre suya 300-350 cc |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
|
S. Çekirdekli Meyveler |
Gelişme dönemi boyunca 100 Litre suya 300-350 cc |
1-1.5 Litre/da veya ağaç başına 50-100 cc |
|
Narenciye ve Zeytin Ağaçlan |
Gelişme dönemi boyunca 100 Litre suya 300-350 cc |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
|
Bağlarda |
Gelişme dönemi boyunca 100 Litre suya 200-250 cc |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
|
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay, Kuru Baklagiller) |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 250-300 cc/Da |
Gelişme dönemi boyunca 1-1.5 Litre/da |
|
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 200-250 cc / Da |
------------- |
|
Yem Bitkileri |
Gelişme dönemi boyunca Yeteri Miktarda Suya 200-250 cc / Da |
------------- |
Benzer Ürünler