Lombrico Cobre
Ürünlere Geri DönUYGULAMA ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI
|
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
|
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) |
100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
100-200 ml/da 6-8 yapraklı erken dönemde |
250 – 300 ml/da İlk damlama sulama veya yağmurlama sulama döneminde |
|
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
100-200 ml/da Kardeşlenme döneminde |
200 – 300 ml/da İlk yağmurlama sulama döneminde |
|
Baklagiller (Nohut, Fasulye) |
100-200 ml/da Kardeşlenme döneminde |
250 – 300 ml/da İlk yağmurlama sulama döneminde |
Benzer Ürünler