Sectoman
Ürünlere Geri Dön|
BİTKİ |
YAPRAKTAN UYGULAMA MİKTARI |
TOPRAKTAN UYGULAMA MİKTARI |
UYGULAMA DÖNEMİ |
|
Şeker Pancarı |
75-100 ml/100 litre su ile |
150-200 ml/dekar |
Erken dönemde vejetatif gelişim dönemi başında |
|
Ayçiçeği |
75-100 ml/100 litre su ile |
150-200 ml/dekar |
Erken dönemde vejetatif gelişim dönemi başında |
|
Pamuk |
75-100 ml/100 litre su ile |
150-200 ml/dekar |
Erken dönemde vejetatif gelişim dönemi başında |
|
Patates, Soğan |
100-150 ml/100 litre su ile |
200-300 ml/dekar |
Erken dönemde vejetatif gelişim dönemi başında |
|
Sebzeler (Domates, Biber, Hıyar, Kabak vs.) |
100-150 ml/100 litre su ile |
200-300 ml/dekar |
Erken dönemde vejetatif gelişim dönemi başında |
|
Sert Çekirdekli Meyveler |
100-150 ml/100 litre su ile |
200-300 ml/dekar |
ilk petal yaprak oluşumu döneminde bahar başında |
|
Sıcak İklim Tahılları |
75-100 ml/100 litre su ile |
150-200 ml/dekar |
Erken dönemde vejetatif gelişim dönemi başında |
|
Yumuşak Çekirdekli Meyveler |
75-150 ml/100 litre su ile |
200-300 ml/dekar |
ilk petal yaprak oluşumu döneminde bahar başında |
|
Zeytin |
100-150 ml/100 litre su ile |
200-300 ml/dekar |
ilk petal yaprak oluşumu döneminde bahar başında |
|
Serin İklim Tahılları (Buğday-Çeltik vb.) |
100-150 ml/100 litre su ile |
200-300 ml/dekar |
Kardeşlenme döneminde herbisit ile birlikte |
|
Bağ |
100-150 ml/100 litre su ile |
200-300 ml/dekar |
ilk petal yaprak oluşumu döneminde bahar başında |
Benzer Ürünler