Baracuda 46
Ürünlere Geri Dön
BİTKİ ADI |
UYGULAMA DÖNEMİ |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
Petal yaprak dökümü sonrası meyve tutumundan itibaren |
40 – 50 kg/da |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
Petal yaprak dökümü sonrası meyve tutumundan itibaren |
40 – 50 kg/da |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
Petal yaprak dökümü sonrası meyve tutumundan itibaren |
40 – 60 kg/da |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
Petal yaprak dökümü sonrası meyve tutumundan itibaren |
40 – 60 kg/da |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
Petal yaprak dökümü sonrası meyve tutumundan itibaren |
40 – 60 kg/da |
Bağlarda (Çilek, Üzüm, Kivi vb.) |
Petal yaprak dökümü sonrası meyve tutumundan itibaren |
40 – 60 kg/da |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay, Havuç, Yer Fıstığı vb.) |
Bitkilerin 4-6 yaprak dönemlerinden itibaren veya yumru meyve tutumu ile birlikte |
30 – 50 kg/da |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
Kardeşlenme döneminden önce ve sonrası |
40 – 50 kg/da |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
4 – 6 yapraklı dönemden itibaren |
40 – 50 kg/da |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
4 – 6 yapraklı dönemden itibaren |
40 – 50 kg/da |
Muz |
Erken dönemden itibaren (onarım) |
1 – 1,5 kg/ocak |
Taş Çekirdekliler (Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı vb.) |
Meyve tutumu ile birlikte |
20 – 30 kg/da |
Benzer Ürünler