Ana sayfa Ürün Fertoro P

Fertoro P

Ürünlere Geri Dön

Ürün Modeli

NP Gübre Çözeltisi

Açıklama

GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W

Toplam Azot (N) : % 3

Amonyak N : % 3

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit(P₂O₅) : % 30

Tescil Belgesi

İndir

Etiket

İndir

BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.)

300-400 ml/100 İt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.)

300-400 ml/100 İt su ile şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.)

250 ml/100 İt su ile gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.)

250 ml/100 İt su ile gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Narenciye Ve Zeytin Ağaçları

250 ml/100 İt su ile gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..)

250 ml/100 İt su ile gözlerin patlama döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

500-10000 ml/da şaşırtma döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.)

300-400 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3

haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

Tahıllarda (Buğday, Arpa,Yulaf, Çeltik vb.)

300-400 ml/100 İt su ile kardeşlenme döneminde

500-1000 ml/da kardeşlenme döneminde

Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.)

300-400 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3

haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da ş4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.)

300-400 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3

haftada 1 uygulama

500-1000 ml/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama

Benzer Ürünler

Fertoro Full

İncele

Fertoro Calcio

İncele

Fertoro K

İncele

Fertoro Universal 6-6-6+ME

İncele