Haf Boro
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
Boron Etanol Amin
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W Suda Çözünür Bor (B) : % 11
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ ve MİKTARI
| 
 BİTKİ ADI  | 
 YAPRAKTAN UYGULAMA  | 
 DAMLAMA VE YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA  | 
| 
 Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
| 
 Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. )  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
| 
 Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
| 
 S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
| 
 Narenciye Ve Zeytin Ağaçları  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
| 
 Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
| 
 Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da bitkinin 6-8 yapraklı döneminde  | 
| 
 Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)  | 
 50-75 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da kardeşlenme döneminde  | 
| 
 Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.)  | 
 75-150 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da bitkinin 6-8 yapraklı döneminde  | 
| 
 Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.)  | 
 75-150 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi  | 
 250-500 ml/da bitkinin 6-8 yapraklı döneminde  | 
Benzer Ürünler