Lombrico Clasico 10-5-40+ (23 SO3)+ME
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Toplam Azot (N) : % 10
Üre Azotu : % 6,8
Nitrat Azotu : % 3,2
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) : % 5
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) : % 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 40
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) : % 23
Suda Çözünür Bor (B) : % 0,01
Suda Çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : %0,003
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,08
Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,04
Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,003
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlanmıştır : % 0,02
EDTA Şelatının Stabil Olduğu pH Aralığı (Cu, Fe, Mn ve Zn için) : 3 – 8
|
BİTKİ ADI |
UYGULAMA DÖNEMLERİ |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
|
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
4-6 Yapraklı dönemden çiçek başlangıcına kadar 14 Gün ara İle 2-4 uygulama, Meyve oluşumundan sonra 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
100 Litre suya 250-300 g |
450-500 g/da |
|
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Çilek vb.) |
4-6 Yapraklı dönemden çiçek başlangıcına kadar 14 Gün ara İle 2-4 uygulama, Meyve oluşumundan sonra 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
100 Litre suya 150-250 g |
350-400 g/da |
|
Çilek |
Çiçek başlangıcı ve sonrasında 2-4 uygulama |
100 Litre suya 250-300 g |
450-500 g/da |
|
Kesme Çiçekçilikte |
2-4 Yapraklı dönem ile birlikte 2-3 uygulama |
100 Litre suya 150-250 g |
350-400 g/da |
|
Y. Çekirdekli Meyveler |
Tomurcuklanma ile birlikte çiçeklenme başlangıcına kadar uygulama 2 ve meyve tutumundan sonra 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
100 Litre suya 300-350 g |
450-600 g/da veya ağaç başına 50 g |
|
S. Çekirdekli Meyveler |
Tomurcuklanma ile birlikte çiçeklenme başlangıcına kadar uygulama 2 ve meyve tutumundan sonra 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
100 Litre suya 300-350 g |
450-600 g/da veya ağaç başına 50 g |
|
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
4-6 yaprak döneminden itibaren, 14 gün ara ile 2-4, uygulama |
100 Litre suya 300-350 g |
400-450 g/da veya ağaç başına 50 g |
|
Bağlarda |
Kardeşlenme dönemi ile beraber çiçeklene dönemine kadarl 4 gün ara ile 2-3 uygulama |
100 Litre suya 250-300 g |
300-400 g/da veya omca başına 20 g |
|
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) |
4-6 yaprak dönemi ile beraber 10 gün ara ile 2 uygulama |
100 Litre suya 250-350 g |
450-600 g/da |
|
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek, Bezelye vb..) |
4-6 yaprak döneminden, çiçeklenme dönemine kadar 14 gün ara ile 2-3 uygulama, meyve tutumundan sonra 14 gün ara ile 2-3 uygulama |
100 Litre suya 200-300 g |
300-400 g/da |
Benzer Ürünler