Microkey
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
BAKIR (Cu), DEMİR (Fe), MANGAN (Mn) ve ÇİNKO (Zn) SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Suda Çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı : % 0,5
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı : % 1
Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı : % 1
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlı : % 2
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden önce 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da Meyve tutum döneminden önce 15 gün ara ile 2 uygulama |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden önce 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da Meyve tutum döneminden önce 15 gün ara ile 2 uygulama |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) |
250-300 ml/100 L su Erken ilkbahardan itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da Erken ilkbahardan itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
250-300 ml/da Şaşırtma döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
250-300 ml/100 L su Şaşırtma döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
250-300 ml/100 L su Meyve tutum döneminden önce 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da Meyve tutum döneminden önce 15 gün ara ile 2 uygulama |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
250-300 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
250-300 ml/da Kapsül oluşumundan önce 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da Kapsül oluşumundan önce 15 gün ara ile 2 uygulama |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
250-300 ml/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama |
0,5-1 L/da Kardeşlenme ve sapa kalkma dönemlerinde birer uygulama |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
250-300 ml/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
0,5-1 L/da İlk damlama sulama döneminden itibaren 15 gün ara ile 2 uygulama |
Benzer Ürünler