Teca Potasho
Ürünlere Geri Dön
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
Petal yaprak dönemi öncesi 200-300 ml/ 100 L su |
Petal yaprak dönemi öncesi 2-3 L/da |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
Petal yaprak dönemi öncesi 200-300 ml/ 100 L su |
Petal yaprak dönemi öncesi 2-3 L/da |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
Petal yaprak dönemi öncesi 200-300 ml/ 100 L su |
Petal yaprak dönemi öncesi 2-3 L/da |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
Petal yaprak dönemi öncesi 200-300 ml/ 100 L su |
Petal yaprak dönemi öncesi 2-3 L/da |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
Petal yaprak dönemi öncesi 200-300 ml/ 100 L su |
Petal yaprak dönemi öncesi 2-3 L/da |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb..) |
Petal yaprak dönemi öncesi 200-300 ml/ 100 L su |
Petal yaprak dönemi öncesi 2-3 L/da |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
Petal yaprak dönemi öncesi 200-300 ml/da |
Petal yaprak dönemi öncesi 2-3 L/da |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
Petal yaprak dönemi öncesi 100-200 ml/da |
Petal yaprak dönemi öncesi 1-2 L/da |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
Petal yaprak dönemi öncesi 200-300 ml/da |
Petal yaprak dönemi öncesi 2-3 L/da |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
Petal yaprak dönemi öncesi 100-200 ml/da |
Petal yaprak dönemi öncesi 1-2 L/da |
Kesme Çiçekçilik |
50-100 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi |
0,5-1 L/da petal yaprak dönemi öncesi |
Benzer Ürünler