Teca Zinc
Ürünlere Geri Dön
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
200-300 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
0.5 – 1 Litre/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
200-300 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
0.5 – 1 Litre/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
200-300 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
0.5 – 1 Litre/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
200-300 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
0.5 – 1 Litre/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
200-300 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
0.5 – 1 Litre/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) |
200-300 ml/100 L su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
0.5 – 1 Litre/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
100-200 ml/da 6-8 yapraklı erken dönemde |
0.2 – 0.5 L/da İlk damlama sulama döneminde |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
50-100 ml/da Kardeşlenme döneminde |
0.2-0.3 L/da İlk damlama sulama döneminde |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
100-200 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasında |
0.2-0.3 L/da İlk damlama sulama döneminde |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
100-200 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasında |
0.2-0.3 L/da İlk damlama sulama döneminde |
Benzer Ürünler