Baltazar 3-15-0+(45SO3)
Ürünlere Geri Dön|
BİTKİ ADI |
DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
|
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
|
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
1-2 L/da Şaşırtma döneminden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
|
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
1-2 L/da İlkbahar başlangıcından itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
|
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
1-2 L/da İlkbahar başlangıcından itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
|
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) |
1-2 L/da Erken ilkbahardan itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
|
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
1-2 L/da İlkbahar başlangıcından itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
|
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
1-2 L/da 1. Uygulama toprak hazırlığında, 2. Uygulama ekim işlemi sonrası |
|
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
1-2 L/da 1. Uygulama toprak hazırlığında, 2. Uygulama ekim işlemi sonrası |
|
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
1-2 L/da Kardeşlenme döneminde döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 1-2 uygulama |
|
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
1-2 L/da Bitkilerin 4-6 yapraklı dönemlerinden itibaren 15-20 gün ara ile 2-3 uygulama |
منتجات مشابهة