Lombrico Cobre
Ürünlere Geri DönUYGULAMA ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI
| 
 BİTKİ ADI  | 
 YAPRAKTAN UYGULAMA  | 
 DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA  | 
| 
 Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
 300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
| 
 Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. )  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
 300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
| 
 Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
 300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
| 
 S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
 300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
| 
 Narenciye Ve Zeytin Ağaçları  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
 300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
| 
 Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.)  | 
 100-200 ml/100 lt su Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
 300-500 ml /da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası  | 
| 
 Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.)  | 
 100-200 ml/da 6-8 yapraklı erken dönemde  | 
 250 – 300 ml/da İlk damlama sulama veya yağmurlama sulama döneminde  | 
| 
 Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)  | 
 100-200 ml/da Kardeşlenme döneminde  | 
 200 – 300 ml/da İlk yağmurlama sulama döneminde  | 
| 
 Baklagiller (Nohut, Fasulye)  | 
 100-200 ml/da Kardeşlenme döneminde  | 
 250 – 300 ml/da İlk yağmurlama sulama döneminde  | 
منتجات مشابهة