Albion
Ürünlere Geri Dön| BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA | 
| Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik vb..) | 300 – 500 mL / 100 L su 4-5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar 2 uygulama ve kardeşlenmeden sonra sapa kalkma döneminde 2 uygulama | 
 300-400 mL/gün Vejetasyon süresi boyunca en az 4 uygulama | 
| 
 Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) | 300 -400 mL/gün Pamuk, Ayçiçeği, kolza, çay vb.. için 3-4 gerçek yapraklı dönemde ve çiçeklenme öncesi 2 uygulama Mısır, Şeker Pancarı,Patates, Kolza, Tütün vb.. için ekim veya dikimden 15-20 gün sonra 15 gün arayla 3 uygulama | 
 300 -400 mL/gün 2-4 yaprak oluştuktan sonra 14 gün ara ile hasada kadar | 
| 
 Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut, Ayva vb..) | 200 – 300 mL/100 L su Çiçeklenme öncesi taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutum döneminde ve ürün 6-7 cm çapına geldiğinde | 
 300 -400 mL/gün Bitki gelişim dönemi boyunca 3-4 uygulama | 
| 
 S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb..) | 200 – 300 mL/100 L su Çiçeklenme öncesi taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutum döneminde ve ürün 6-7 cm çapına geldiğinde | 
 300 -400 mL/gün Bitki gelişim dönemi boyunca 3-4 uygulama | 
| Yem Bitkileri (Yonca, Korunga vb.) | 200-250 mL/100 L su 3-5 yaprak oluştuktan sonra 20 gün arayla hasada kadar 1-2 uygulama | 300 -400 mL/gün 3-5 yaprak oluştuktan sonra 20 gün ara ile hasada kadar 1-2 uygulama | 
| Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek vb.) | 250-300 mL/gün Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama | 0,5-1 L/da ilk sulama suyu ile birlikte 15-20 gün ara ile 1-2 uygulama | 
| Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb..) | 250-300 mL/gün Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu ve meyve olgunluk dönemlerinde | 300 -400 mL/gün 3-4 yaprak oluştuktan sonra hasada kadar 20 gün ara ile 2-3 uygulama | 
| Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.. ) | 250-300 mL/100 L su Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu ve meyve olgunluk dönemlerinde | 300 -400 mL/gün 3-4 yaprak oluştuktan sonra hasada kadar 20 gün ara ile 2-3 uygulama | 
| Narenciye, Muz Ve Zeytin Ağaçları | 250-300 mL/100 L su Narenciye için; vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutum döneminde ve meyveler 6-7 cm çapındayken Muz için; çiçeklenme dökümü ve oluşumu, renk değişimi, don gibi dönemlerinde 12-14 gün aralıklarla 2-4 uygulama Zeytin Ağaçları için; tomurcuk oluşum çiçeklenme öncesi ve meyve renk değişimi sırasında ve gerek görülürse hasattan sonra | 
 300 -400 mL/gün 
 Yetişme süresince 14 gün arayla | 
| Bağlarda (Çilek,Üzüm, Kavun, Karpuz Vb..) | 200-250 mL/gün Çiçeklenmeden 20-30 gün önce , meyve tutumundan 3-5 gün önce, üretim sezonu sonuna kadar 20 günde bir | 300 -400 mL/gün İlk gübre ile birlikte 14 – 21 gün ara ile | 
| Kesme Çiçekçilik, Yeşil Alanlar, Süs Bitkileri | 100-150 mL/100 L su Yetişme dönemi süresince 14 gün arayla | 200-300 mL/gün Yetişme dönemi süresince 14-21 gün arayla | 
Benzer Ürünler