Humirota
Ürünlere Geri Dön
BİTKİ ADI |
TOPRAKTAN UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
Ekim – Dikim öncesi 20 – 40 kg/da |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) |
Ekim – Dikim öncesi 20 – 40 kg/da |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
Kış sonu bahar başında 150 – 300 g/ağaç (Ağacın yaşı ve çeşidine göre) |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
Kış sonu bahar başında 150 – 300 g/ağaç (Ağacın yaşı ve çeşidine göre) |
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
Kış sonu bahar başında 150 – 300 g/ağaç (Ağacın yaşı ve çeşidine göre) |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..) |
Kış sonu bahar başında 150 – 300 g/ağaç (Ağacın yaşı ve çeşidine göre) |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.) |
Ekim öncesi veya ekim ile birlikte 10 – 20 kg/da ve üst gübreleme serpme |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
Ekim öncesi veya ekim ile birlikte 10 – 20 kg/da ve üst gübreleme serpme |
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
Ekim öncesi veya ekim ile birlikte 20 – 30 kg/da |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
Ekim öncesi veya ekim ile birlikte 10 – 20 kg/da |
Muz |
Erken dönemden itibaren (onarım döneminden itibaren) 200 – 300 g/ağaç |
Taş Çekirdekliler (fındık, ceviz, Antep fıstığı vb..) |
Kış sonu veya bahardan itibaren 200 – 300 g/ağaç |
Çim Alanları |
Kış sonu bahardan itibaren 30 – 40 kg/da |
Benzer Ürünler