Black Blood
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
Demir Şelatı - EDDHA
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK : W/W
Suda Çözülür Demir (Fe) : % 6
EDDHA ile Şelatlı Demir (Fe) : % 6
EDDHA ile Şelatlı Demir (Fe) (Orto - Orto) : % 4,8
EDDHA ile Şelatlı Demir (Fe) (Orto - Para) : % 1,2
EDDHA Şelatının Stabil Olduğu pH Aralığı : 3 – 10
Bitki Adı |
Uygulama dönemi |
Şekli |
Miktarı |
Sebze Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlıcan) |
Fideler şaşırtıldığında ilk meyveden sonra |
Yapraktan |
100 litre su 60–70 gr/da |
Sebze Yetiştiriciliği (Domates, Biber, Patlıcan) |
Toprak pH sı 7.5 un üstünde ise ilk petal yaprak oluşum döneminde |
Topraktan |
110–120 gr/da |
Kavun Karpuz Kabak |
Fideler şaşırtıldığında İlk meyveden sonra |
Yapraktan |
100 litre su 60–70 gr/da |
Kavun Karpuz Kabak |
Toprak pH sı 7.5 un üstünde ise ilk petal yaprak oluşum döneminde |
Topraktan |
110–120 gr/da |
Bağ |
Salkım uzatmada petal yaprak oluşumunda |
Yapraktan |
100 litre su 60–70 gr/da |
Bağ |
Sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra, yapraklar yeşilken 1 uygulama İlkbahar meyve döneminde 1 uygulama |
Topraktan |
110–120 gr/da |
Meyve Ağaçları (Elma, Kiraz, Şeftali, Armut, Ayva, Kayısı) |
Sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra, yapraklar yeşilken 1 uygulama İlkbahar meyve döneminde 1 uygulama |
Yapraktan |
100 litre su 110–120 gr/da |
Meyve Ağaçları (Elma, Kiraz, Şeftali, Armut, Ayva, Kayısı) |
Toprak pH sı 7.5 un üstünde ise ilk petal yaprak oluşum döneminde 1 uygulama İlk meyveden sonra 1 uygulama |
Topraktan |
150–160 gr /da |
Zeytin |
Gelişme dönemlerinde |
Yapraktan |
100 litre su 70–80 gr/da |
Zeytin |
Sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra, yapraklar yeşilken 1 uygulama İlkbahar meyve döneminde 1 uygulama |
Topraktan |
120–130 gr/da |
Narenciye |
Petal yapraktan oluşum döneminden önce ve meyveler fındık büyüklüğünde iken |
Yapraktan |
100 litre su 70–80 gr/da |
Narenciye |
Sonbaharda ürün kaldırıldıktan sonra, yapraklar yeşilken 1 uygulama İlkbahar meyve döneminde 1 uygulama |
Topraktan |
120–130 gr/da |
Çilek |
Toprak pH sı 7.5 un üstünde ise ilk petal yaprak oluşum döneminde 20 gün ara ile |
Topraktan |
50–60 gr/da |
Çilek |
Bitkiler 3–5 yapraklı iken |
Yapraktan |
100 litre su 100–120 gr/da |
Kesme Çiçekçilik |
Gelişme dönemlerinde |
Yapraktan |
100 litre su 40–50 gr/da |
Kesme Çiçekçilik |
Gelişme dönemlerinde |
Topraktan |
90–100 gr/da |
Mısır, Arpa, Buğday |
Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile birlikte, Mısırda bitkiler 3–5 yapraklı iken ve tepe püskülü çıkarken |
Yapraktan |
100 litre su 140–150 gr/da |
Şeker Pancarı, Havuç ve Turp, Soğan, Sarımsak, Patates |
Bitkiler 3–5 yapraklı iken |
Yapraktan |
100 litre su 100–120 gr/da |
Pamuk |
Bitkiler 3–5 yapraklı iken |
Yapraktan |
100 litre su 120–130 gr/da |
Soya, Nohut, Bezelye, Yer Fıstığı |
Petal yaprak oluşum döneminden önce ve petal yaprak oluşum döneminden 20 gün sonra |
Yapraktan |
100 litre su 120–130 gr/da |
Benzer Ürünler