Haf Cobre
Ürünlere Geri Dön|
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
|
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vs.) |
100-200 mı/100 L Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, vb.) |
100-200 mı/100 L Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut vb.) |
100-200 mı/100 L Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı vb.) |
100-200 mı/100 L Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Narenciye ve Zeytin Ağaçları |
100-200 mı/100 L Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Bağlarda (Çilek, Üzüm vb.) |
100-200 mı/100 L Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay vb.) |
100-200 mı/100 L Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
500-100 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Yem Bitkileri (Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) |
100-200 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
|
Baklagiller (Fasulye, Nohut, vb.) |
50-100 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
300-500 ml/da Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
Benzer Ürünler