Majestik Plus 20-20-20+ME
Ürünlere Geri DönÜrün Modeli
NPK Gübresi Harmanlanmış
Açıklama
GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W) Toplam Azot (N) : % 20 Amonyum Azotu (NH4-N) : % 1,7 Nitrat Azotu (NO3-N) : % 2,3 Üre Azotu (NH2-N) : % 16 Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) : % 20 Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) : % 20 Suda Çözünür Bor (B) : % 0,01 Suda Çözünür Demir (Fe) : % 0,02 Suda Çözünür Mangan (Mn) : % 0,01 Suda Çözünür Molibden (Mo) : % 0,001 Suda Çözünür Çinko (Zn) : % 0,03
BİTKİ ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA SULAMA VEYA YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
---|---|---|
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) | 200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. | 1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb.) | 200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. | 1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) | 200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. | 1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) | 200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. | 1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları | 200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. | 1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..) | 200-400 g/100 lt su ile bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. | 1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Vb.) | 200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. | 1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Tahıllarda (Yulaf, Çeltik Vb.) | 200-400 g/da kardeşlenme döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. | |
Yeşil Alan (Çay, Yonca, Fiğ, Korunga, vb.) | 200-400 g/da 4-6 yaprak dönemi veya petal yaprak dönemi öncesi 2-3 haftada 1 uygulama. | |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) | 200-400 g/da 4-6 yaprak döneminden itibaren 2-3 haftada 1 uygulama. | 1-2 kg/da bitki gelişim dönemlerinde 2-3 haftada 1 uygulama. |
Benzer Ürünler